SOCIALIZING
To live true to yourself, without undue pressure,
but with a life-sized social purpose.
TRUNKER’S THIRD PLACE
TRUNK(LOUNGE)
TRUNKER’S ROOM
TRUNK(STAY)
TRUNKER’S DINER
TRUNK(KITCHEN)
SHIBUYA SOUL FOOD
TRUNK(KUSHI)
SOCIALIZING CONVENIENCE
TRUNK(STORE)
BUY 'SOCIALIZING'
TRUNK(ONLINE STORE)
BEYOND THE WEDDING
TRUNK(WEDDING)
THE POSSIBILITIES ARE INFINITE
TRUNK(MEETINGS & EVENTS)
WELCOME TO TRUNK(HOTEL) CAT STREET
ABOUT US
DON'T MISS THIS
TOPICS
2017.11.06
- TRUNK(KITCHEN) CHRISTMAS SPECIAL DINNER -
開催期間 ・ Date:2017.12.22 - 2017.12.25 (4日間限定)
東京 SHIBUYAという様々なカルチャーが混じり合う場所を舞台に
日本の食文化の要素と、多種多様な食文化が入り乱れる多国籍な「東京らしさ」を融合させた料理を提案するTRUNK(HOTEL)のレストランTRUNK(KITCHEN)にてCHRISTMASの4日間限定 SPECIAL DINNERをご用意。
CHRISTMASだけのオリジナルメニューや、TRUNK(KITCHEN)の人気メニューもこの時だけの限定スタイルでお楽しみいただけます。
ご予約はTELもしくはメールにて受け付けております。
TEL: 03-5766-3202
E-MAIL : kitchen@trunk-hotel.com
TRUNK(KITCHEN) : https://trunk-hotel.com/kitchen/
東京都渋谷区神宮前5-31
Located in Tokyo's SHIBUYA district where various cultures are intertwined, TRUNK(KITCHEN) offers dishes that combine elements of these 2 "Japanese food" cultures, fused with the diverse "Tokyo-ness" and its multinational food culture.
This Christmas, we will offer 4 days of limited Christmas original courses in addition to our regular popular dishes.
For reservation, please email kitchen@trunk-hotel.com or call us at 03-5766-3202
メニュー例
Menu
*************
<20,000コース>
Amuse
SHIBUYA burrata . home made tomate sec . KARASUMI
渋谷モッツァレラブラータ 自家製セミドライトマト からすみ
Appetizer 1
Lobster mie cuit & lily bulb mousse cold consommé soup
オマール海老のミ・キュイと百合根のムース 冷たいコンソメスープ
Appetizer 2
Foie gras TERIYAKI & duck confie SHIITAKE sauce
フォアグラの照り焼きとマグレ鴨のコンフィ 椎茸のソース
Fish
Bouillabase
築地直送 旬魚のブイヤベース
Main
Grilld “SHIRAOIGYU” Mr. FUSE organic vegitable
北海道 白老牛の炭焼き 契約農家 布施さんの無農薬野菜を添えて
Dessert
Coconut Bush de Noel
ココナッツのブッシュドノエル
※メインをターキーに変更可能
*************
<15,000コース>
Amuse
SHIBUYA burrata . home made tomate sec . KARASUMI
渋谷モッツァレラブラータ 自家製セミドライトマト からすみ
Appeetizer
KOBUJIME carpaccio clam & spinach nage
天然真鯛の昆布締めカルパッチョ 蛤とほうれん草のナージュ
Fish
Bouillabase
築地直送 旬魚のブイヤベース
Main
Roast aging hols beef Mr. FUSE organic vegitable
熟成国産ホルス牛サーロインのロースト 契約農家 布施さんの無農薬野菜を添えて
Dessert
Coconut Bush de Noel
ココナッツのブッシュドノエル
※メインをターキーに変更可能
*************
CHEFS TABLE SPECIAL (8名までのパーティーメニュー)
Party cuisine 200,000~(個室料込)
SHIBUYA Burrata & Honey toast
渋谷モッツァレラブラータのハニートースト
Salad Beet , Orange , Feta , Mint
ビーツとオレンジのサラダ フェタチーズとミント
Smoked salmon & Kale caesar salad
スモークサーモンとケールのサラダ
Shrimp macaroni cheese gratin
エビマカロニチーズグラタン
Suzuki pie baked Sea urchin hollandaise sauce
スズキのパイ包み焼き うにオランデーズソース
Clam chowder
クラムチャウダー
Roast turkey cranberry sauce with mashed potatoes
七面鳥のロースト クランベリーソース マッシュポテト
Roast aging hols beef sirloin with season vegetable
熟成国産ホルス牛サーロインのローストビーフ
Bush de noel of coconut
ココナッツのブッシュドノエル
************
このサイトはスマートフォンの
画面を立ててご覧ください
CLOSE
現在、政府の緊急事態宣言に伴い、GoToトラベルを一時停止しております。
詳細はGo Toトラベル事務局公式サイトにてご確認ください。
In light of the COVID-19 pandemic, we suspend “Go To Travel” by following the state of emergency from government mandates.
Please make sure to check the official website from Go To Travel office in details.
TRUNK(KITCHEN)
オンライン予約
ADDRESS
5-31 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 JAPAN
PHONE
03-5766-3202
座席予約 / Reservation
※混雑時2時間制とさせて頂きます。
※メニューの内容は予告なしに変更する場合がございます
*Every table are 2 hours available.
*Menus are subject to change without notice.
TRUNK(KUSHI)
オンライン予約
ADDRESS
5-31 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 JAPAN
PHONE
03-5766-3205
座席予約 / Reservation
※混雑時2時間制とさせて頂きます。
※メニューの内容は予告なしに変更する場合がございます
*Every table are 2 hours available.
*Menus are subject to change without notice.