SOCIALIZING
To live true to yourself, without undue pressure,
but with a life-sized social purpose.
TRUNKER’S THIRD PLACE
TRUNK(LOUNGE)
TRUNKER’S ROOM
TRUNK(STAY)
TRUNKER’S DINER
TRUNK(KITCHEN)
SHIBUYA SOUL FOOD
TRUNK(KUSHI)
SOCIALIZING CONVENIENCE
TRUNK(STORE)
BUY 'SOCIALIZING'
TRUNK(ONLINE STORE)
BEYOND THE WEDDING
TRUNK(WEDDING)
THE POSSIBILITIES ARE INFINITE
TRUNK(MEETINGS & EVENTS)
WELCOME TO TRUNK(HOTEL) CAT STREET
ABOUT US
DON'T MISS THIS
TOPICS
2018.04.27
- TRUNK(KITCHEN) BEER TERRACE- (English below)
開催期間 ・ Date:2018.5.1 - 2018.8.31 (夏季限定)
東京 SHIBUYAという様々なカルチャーが混じり合う場所を舞台に
日本の食文化の要素と、多種多様な食文化が入り乱れる多国籍な「東京らしさ」を融合させた料理を提案するTRUNK(HOTEL)のレストランTRUNK(KITCHEN)にて夏季限定のBEER TERRACEをスタート。
生ホップにこだわった静岡県・沼津発のクラフトビール「Baird Beer(ベアードビール)」を中心とした厳選のジャパニーズクラフトビールと、ビールと相性の良い限定のお料理を合わせたコースをご提供します。
シンボルツリーであるケヤキの木が特徴のパブリックテラスを望むビアテラスで、これからの季節に向けて開放的な雰囲気でフード&ドリンクをお楽しみください。
ご予約はWEB予約、TEL、メールにて受け付けております。
■WEB予約: こちら-> https://yoyaku.toreta.in/trunk-kitchen/
■TEL: 03-5766-3202
■E-MAIL : kitchen@trunk-hotel.com
TRUNK(KITCHEN) : https://trunk-hotel.com/kitchen/
東京都渋谷区神宮前5-31
<BEER TERRACE COURSE>
価格:6,800 円(税・サービス料込)/ 1 名
*************
-FOOD-
自家製ポテトチップス
旨味の強いインカの目覚めをオリジナルケイジャンスパイス(タイム・オレガノ・パプリカ・オニオン・カイエン)で味付け
ローストベジタブル&グレインサラダ
有機野菜とこだわりのグラノーラを使用
スキレットメンチカツレツ
12 インチのスキレットでサーブされるボリュームたっぷりな特製メンチカツ
合計10種のソースと薬味でお召し上がりいただきます。
-DRINK-
【Japanese Craft Beer 7種】※7本より3本選択
ベアード わびさび ジャパン ペール エール
Baird Wabi-Sabi Japan Pale Ale
ベアード ライジングサン ペール エール
Baird Rising Sun Pale Ale
ベアード レッド ローズ アンバーエール
Baird Red Rose Amber Ale
ベアード 帝国 IPA
Baird Teikoku IPA
ベアード 島国 スタウト
Baird Shimaguni Stout
常陸野ネスト ホワイト エール
HITACHINO NEST White Ale
ナギサ アメリカン ウィート エール
Nagisa American Wheat Ale
【Craft Beer Cocktail 6種】※フリーフロー/100min
カンパリ ビアー
Campari Beer
レッド アイ
Red Eye
シャンディ ガフ
Shandigafu
パナッシェ
Panasshe
カシス スネークバイト
Cassis Snake Bite
ミント ビアー
Mint Beer
************
注意事項
※コースのご予約は2名様〜(フードは最大4名様までシェア頂けます(3名以上の場合、1名当たり¥3,000 のドリンク代追加))
※前日までのご予約にて承ります。
※本コースの提供は8月31日をもって終了予定。
※屋根付きのスペースですので、雨天でもご利用頂けます。
- TRUNK(KITCHEN) BEER TERRACE -
Date:2018.5.1 - 2018.8.31
Located in Tokyo's SHIBUYA district, where various cultures are intertwined, TRUNK(KITCHEN), which offers dishes that combine elements of these 2 "Japanese food" cultures, intertwined with the diverse "Tokyo-ness" and its multinational food culture. This summer at TRUNK(KITCHEN), we will be holding Beer Terrace event.
We bring the art of pairing beer and food by offering a combination of carefully selected Japanese craft beer "Baird Beer (Beard Beer)" from Shizuoka Prefecture · Numazu which uses raw hops and our limited special cuisine.
The event will be enjoyed at our restaurant's open patio with a view of the Zelkova tree, a symbolic tree of Shibuya.
Reservation can be made online, via telephone and email.
■Website: https://yoyaku.toreta.in/trunk-kitchen/
■Phone: 03-5766-3202
■Email: kitchen@trunk-hotel.com
TRUNK(KITCHEN) : https://trunk-hotel.com/kitchen/
<BEER TERRACE COURSE>
Price:6,800 円(incl. tax and service charge) per person
-FOOD-
Homemade Potato Chips
Roasted Vegetables and Grain Salad
Minced Beef Cutlet with Five Kinds of Sauce
-DRINK-
【Japanese Craft Beer -7 flavors】※Select 3 out of 7 flavors
Baird Wabi-Sabi Japan Pale Ale
Baird Rising Sun Pale Ale
Baird Red Rose Amber Ale
Baird Teikoku IPA
Baird Shimaguni Stout
HITACHINO NEST White Ale
Nagisa American Wheat Ale
【Craft Beer Cocktail -6 flavors】※All you can drink 100 mins
Campari Beer
Red Eye
Shandigafu
Panasshe
Cassis Snake Bite
Mint Beer
Notes:
- Reservation for minimum 2 persons is required. (The course can be shared between up to 4 persons (we charge extra ¥3000 for each additional individual for reservation of more than 3 persons)
- We accept reservation until the day before.
- The event is scheduled to finish on August 31.
- The patio is roof-covered, the event is also opened on rainy days.
このサイトはスマートフォンの
画面を立ててご覧ください
CLOSE
現在、政府の緊急事態宣言に伴い、GoToトラベルを一時停止しております。
詳細はGo Toトラベル事務局公式サイトにてご確認ください。
In light of the COVID-19 pandemic, we suspend “Go To Travel” by following the state of emergency from government mandates.
Please make sure to check the official website from Go To Travel office in details.
TRUNK(KITCHEN)
オンライン予約
ADDRESS
5-31 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 JAPAN
PHONE
03-5766-3202
座席予約 / Reservation
※混雑時2時間制とさせて頂きます。
※メニューの内容は予告なしに変更する場合がございます
*Every table are 2 hours available.
*Menus are subject to change without notice.
TRUNK(KUSHI)
オンライン予約
ADDRESS
5-31 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 JAPAN
PHONE
03-5766-3205
座席予約 / Reservation
※混雑時2時間制とさせて頂きます。
※メニューの内容は予告なしに変更する場合がございます
*Every table are 2 hours available.
*Menus are subject to change without notice.